на над 100к км според книжката ми-
Най добре вижте във вашата какво е упоменато
АМ
Александър Маринов
На 2 години го сменям аз
ИИ
И. Иванов
G12 или червен антифриз, какъвто е моя, се сменя на 5 години или 100000 км, което настъпи по - рано.
?
Анонимен
Моят производител пише в упътването веднъж на 120 месеца само с неговия продукт. Предполагам,че като по-съвременен автомобил съответно и химията е от "по-напредналите"
ВГ
Веселин Ганчев
Антифриз аз сменям на 3 години максимум! Най-хубаво е антифриза да се сменя в началото на лятото, защото тогава колата загрява по трудно с новия антифриз!
ЮС
Юлиан Стойчев
Стандарт G11 (обикновено син, жълт или зелен) трябва да се сменя на 2 до 3 години.
Стандарти G12 и G12+ ( съответно червен и лилав) се сменят на 5 години.
ДБ
Даниел Божков
На 2 години. Ако има загуби и по често.
VP
V. Panchev
На4 години.
MD
Mina Dobreva
На 3 години
VI
valio ivanov
На 3 години
JR
john rambo
3 години
СГ
Стилян Гинев
На 2 години
Свали CarDiary, за да следиш разходите и важните срокове на автомобила си от едно място.
Коментари
на над 100к км според книжката ми- Най добре вижте във вашата какво е упоменато
На 2 години го сменям аз
G12 или червен антифриз, какъвто е моя, се сменя на 5 години или 100000 км, което настъпи по - рано.
Моят производител пише в упътването веднъж на 120 месеца само с неговия продукт. Предполагам,че като по-съвременен автомобил съответно и химията е от "по-напредналите"
Антифриз аз сменям на 3 години максимум! Най-хубаво е антифриза да се сменя в началото на лятото, защото тогава колата загрява по трудно с новия антифриз!
Стандарт G11 (обикновено син, жълт или зелен) трябва да се сменя на 2 до 3 години. Стандарти G12 и G12+ ( съответно червен и лилав) се сменят на 5 години.
На 2 години. Ако има загуби и по често.
На4 години.
На 3 години
На 3 години
3 години
На 2 години